Furcsa szokásaik vannak a hímembereknek. Vegyük például Kutya bácsit, aki minden szempontból tipikus hím embernek minősül.

Azt csinálja, hogy amikor megnöveszti a szőrzetét az arcán, akkor összekeni magát habbal, majd egy fényes kaparóval lehuzigálja a habot az arcáról. Ez már önmagában is értelmetlen, mert minek keni magát össze, ha utána letakarítja. Biztosan ez is ezzel a kényszeres tisztálkodási mániájukkal függ össze.  

Jó, jó egy macska, akarom mondani egy ember legyen tiszta, aránylag, de minek ehhez habot meg kaparót használni?

Azonban ami a legfelháborítóbb: azzal a fényes kaparóval eltávolítja az arcáról azt a finom kis szúrós szőröcskéjét. Na nem azért, mintha irigyelném a szőrét, mert a kopasz szép, csak annyira jó hozzádörgölőzni a szúrós arcszőrzetéhez. És ezt az élvezetet is elveszi tőlem ilyenkor, tehát irigy.

Már értem, miért mondják olyan sokat az emberek, hogy "irigy kutya"!

Hű, ez egy régi kép, milyen fialalos volt a tokám! :) Na jó, a rabszoljáim is fiatalosabban néznek ki rajta, de azért - ha jól tudom - ők még most is fiatalok, én meg már öregszem...

Egyébként tudtad, hogy kávézót (csokoládézót, cukrászdát, teázót, pizzázót) keresek, hogy a macskás tárgyaimmal növeljük a forgalmat és bevételt? Törzsvendégeink lennének :)

Részletek itt:

http://macskastargyak.postr.hu/kavezot-keresek-macskas-targyaimhoz/

Kéky Kira | Névjegy létrehozása