Aki már volt macskakiállításon, az azért menjen, aki meg még nem, annak látnia kell, hogy milyen az, amikor ahová csak nézel, macskát látsz - és nem is akármilyet!

Kiállításra mindig a legszebbeket viszik, és ez egy kihagyhatatlan alkalom, ha egzotikus cicákat is szeretnél látni, róluk érdeklődni.

Szombaton és vasárnap (december 8-9-én) a Campona Bevásárló Központban a Nagytétényi út 37-43. szám alatt 16-20 ország kiállítóival találkozhatsz.

25-30 fajta cicát mutatnak be a nagyérdeműnek és a bíráknak is. A teljesség nélkül a felsorolás:

olasz maine coonosok, bolgár kanadai szfinxesek, román ragdollosok, ukrán abeszínesek, lengyel britesek, német sziámisok, osztrák burmások, szlovák norvég erdeisek, horvát hócipősök, american curlösök, szerb cornish rexesek, belga don szfinxesek, török perzsások is részt vesznek cicáikakl a kiállításon a számos magyar tenyésztő mellett.

Itt lesz Európa (de lehet, hogy a világ) legjobb macskabútor készítője is, ha valami különleges, a lakás díszévé váló macskamászókát szeretné, akkor nézd meg. 

A csodaszép cicák mellett fantasztikus kincsekkel is meglepheted kedvencedet, mert csak itt juthatsz hozzá a Natural Code, PetBedCompany és TheWorldsBestCattoys termékeihez.