december 6.

Ma simogatással ébresztettem fel Macskamamit és Kutyabácsit. Tetszett nekik! Olyan jót heverésztünk volna, ha nem kellett volna mennie Macskamaminak dolgozni. Szeretnék már egy heverészős napot, amikor egész nap ágyban maradunk!

Mindegy, Mami elment, Kutyabácsi maradt itthon velem, ő meg itthon akar dolgozni. Mi lenne, ha én is dolgoznék? Vajon milyen munka lenne jó nekem?

Mondjuk tisztára nyalogathatnám a tányérokat, amiből az emberek ettek. Ez tetszene. Kivéve, ha olyan borzalmas csípős meg zöldséges dolgokat esznek, mert az macskának nem való!

Vagy mondjuk tesztelhetném a játékokat, kergethetném a labdákat. Szívesen tesztelnék macskaeledelt is. Hmmm … valami ilyen munka lenne jó nekem!

Kezdetnek most például átrendezem kissé a nappalit. Szerencsére Kutyabácsi elment bevásárolni, szabad a pálya!

Ezt a párnát ide, azt oda, a plüsskutya se a fotelban heverésszen, inkább betuszkolom az asztal alá. A kosaramat is máshová kellene tenni – például ide, az ajtó elé, a küszöbre. Innen jól látom, hogy mi történik a lakásban. Oké, ez meg is van. Következik a konyha.

A zacskóshusikat kipakolom a konyha közepére, hogy lássam, mennyi van még. Nem túl sok, majd szólni kell Kutyabácsinak, hogy töltse fel a készletet. A tálkáimat is szép szimmetrikusan helyezem el, minden sarokba jut egy. Az a terítő is sokkal jobban mutatna a földön, a széken lévő párnákon meg most úgysem ül senki, behúzom őket a kosaramba.

Mi lenne, ha kinyitnám a hidegszekrényt, és ott is rendet csinálnék?

Hiába próbálom, nem megy. Mindegy, akkor ezt a kis dobozt pakolom ki, ami az alsó polcon van. Milyen jópofa kiállítást csináltam száraztésztákból a földre!

Ha ilyen dolog dolgozni, akkor nem is értem, hogy miért mondja Macskamami este, hogy elfáradt, meg hogy nehéz napja volt!

Szerintem dolgozni jó!

Egyébként tudtad, hogy kávézót (csokoládézót, cukrászdát, teázót, pizzázót) keresek, hogy a macskás tárgyaimmal növeljük a forgalmat és bevételt? Törzsvendégeink lennének :)

Részletek itt:

http://macskastargyak.postr.hu/kavezot-keresek-macskas-targyaimhoz/

Kéky Kira | Névjegy létrehozása