augusztus 15.

Sikerült kicseleznem! Macskamami – aki ilyenkor éjjel nem lát – kiment, hogy magára zárja az ajtót abban a kis szobában, ami a folyosóról nyílik. Aztán visszajött és én ügyesen kisurrantam a lába mellett. Kattant mögöttem az ajtó, kint maradtam.

Na, nézzük, itt mit lehet csinálni? Először is, minden ruhát lepakolok a szekrényről. Így ni. Ez nem is volt olyan könnyű! Ami magasra fel volt akasztva, azt csak úgy tudtam leszedni, ha felugrottam és ráakaszkodtam. Hallottam, hogy reccsent Kutyabácsi házikabátja. Sajnos, a cipőkben úgy elbújtak az ellenséges cipőfűzőállatok, hogy nem tudtam őket megsemmisíteni.

Na, most, hogy minden a földön van, jó puha fészket készítettem magamnak. Alszom egy kicsit.

Lassan világosodik kint. Unatkozom. Már minden tiltott dolgot megszagoltam, felpofoztam, megcsócsáltam, semmi izgalmas nem maradt. Be szeretnék menni. Próbálkozzunk az ajtóval.

Hízelgek és dorombolok egy kicsit neki. Ez nem jött be.

Ajtó, ajtó, engedj be!

Kérlek ajtó, nyílj ki!

Úgy tűnik, az ajtók továbbra sem tanultak meg macskául, hiába próbálkozom. Akkor a gazdit kell hívni.

Kutyabácsi!

Kutyabácsi! Engedj be! Gyere már!

Mami! Nem akarok kint maradni!

Na végre. Kutyabácsi! Nem én tehetek az egészről! Én ártatlan vagyok! Ezek itt mind leugráltak és rám támadtak!

De jó, hogy itt vagy! Látod, hogy szeretlek! Jó itt a nyakadban. Mirrrr-murrr...

Ez a jó meleg ágy... Ezért epedeztem kizárva. Csak éppen nem vagyok álmos. Megtámadom Macskamami pizsamáját, hátha játszik velem egy kicsit.

Jó, jó, nem kell duzzogni! Mindjárt elalszom én is. Kivételesen engedem, hogy akkor keljetek, amikor akartok. Végtére is, nekem is van szívem…

Megnéznéd a többi bejegyzést? Katt ide :)

Egyébként tudtad, hogy kávézót (csokoládézót, cukrászdát, teázót, pizzázót) keresek, hogy a macskás tárgyaimmal növeljük a forgalmat és bevételt? Törzsvendégeink lennének :)

Részletek itt:

http://macskastargyak.postr.hu/kavezot-keresek-macskas-targyaimhoz/

Kéky Kira | Névjegy létrehozása