Nagyon nagy örömöt okozott, amikor megkerestek a Nők Lapjától, hogy egy készülő cikkükhöz, ahol gyűjtőket mutatnak be, engem (illetve a gyűjteményem) is szeretnék szerepeltetni.

Úgyhogy az e heti (11. heti) Nők Lapjában ban egy kis ízelítő arról, miért lettem gyűjtő :)

Három másik hölgytársammal együtt valljuk,  hogy ez már több, mint hobbi :) Olvassátok el  az újságban a morzsalapátot, népi ruhákat és  csészéket gyűjtő hölgyek történetét is! Csak a cikk egy részletét teszem ki, mert tudom, hogy nem illik az egészet.

És van egy tök jó kép is, Rákossy Péter  fotográfus volt kint nálam, készített vagy 50  képet biztos :)

Egy kicsit így, egy kicsit úgy - én nagyon  élveztem a fotózást, és amikor Fáraó, az  idősebbik cicánk (ő írja itt a blogon a naplóját  minden nap) szóval amikor ő előjött, akkor  logikus volt, hogy Neki is szerepelni kell a  felvételen. Ő pedig igazi uralkodóként  viselkedett: kérésre nézett jobbra, bajra, fel.  (Na jó, a kérés túlzás :) Előbb jutalomfalatot,  aztán csörgős labdát vetettünk be annak  érdekében, hogy jó irányba nézzen :)))

Szóval a fotózás nagyon jó hangulatú volt,  röpke 20 perc alatt kisebb macskakupacot  alkottunk körém, ám még így is csak egy  picike töredéke fért rá a gyűjteménynek a  képre.

De nem is az volt a cél, hogy minden rajta  legyen egy képen, hiszen arra ez a blog van :)

Hulej Emese pedig nagyon kedvesen és  megértően faggatott erről a szenvedélyről,  amikor pedig megsimogatta Fáraót, akkor  nagyon meglepődött, hogy ilyen meleg és básonyos. Az pedig nagyon szokatlan volt  számára, hogy Fáraó nagyon kíváncsi volt rá,  és többször megszaglászta, mellé telepedett  békésen.

Magyarország legnagyobb macskástárgy-gyűjteményének blogját és egy kopasz macska naplóját látod! Minden nap egy naplórészletet és egy macskás tárgyat osztok meg Veled.

Az ugyan nem látszódik a képen, de macskás a pólóm és az órám is, és macskás fülbevalót viselek :)

Szokatlan volt, hogy most nem én faggattam valakit, hanem engem kérdeztek, de jó volt, és köszönöm Hulej Emesének, Rákossy Péter fotósnak, hogy türelmesen hallgatták, nézték a gyűjteményem :)

Holnap egy nyereményjátékot indítok - tarts velem, hogy legyen Neked is Macskás Tárgyad! :)