Elő-előszó:

A macska szőrös.

Fáraó nem szőrös.

Fáraó tehát nem macska.

Vagy mégis???

 

Előszó:

 

Allergiás vagyok a macskaszőrre.

Macskamániám van.

Évek óta gyötört, hogyan oldhatnám fel ezt a problémát. Először néhány éve olvastam a szfinxekről, és meglepődtem, amikor tévében azt láttam, hogy már Magyarországon is van belőlük. A párom persze ellenezte az ötletet, hogy nekünk is legyen ilyen cicánk. Sőt, hogy bármilyen cicánk legyen. Mert: kicsi a lakás, mindketten sokat dolgozunk, egyébként is elég abszurd a szfinxek kinézete.

 

Magyarország legnagyobb macskástárgy-gyűjteményének blogját látod!

A legfrissebb (és régebbi) bejegyzésekhez kattints ide :)

Eltelt egy év. Január 2-án, az újévi fogadalmak helyett arra kértem a párom, hogy látogassuk meg azt, aki szfinxeket tart. (Én már kinyomoztam, hogy van eladó cicája.) Az árával is tisztában voltam és azt is eldöntöttem, hogy bár borsos, de egy macska nagyon sokáig él, tehát ha 10 évre elosztom az árát, akkor roppant jó befektetés.

A kérdés, hogy mit szól Zoli a cicához, mit szól a macska hozzánk és allergiás leszek-e rá.

 

Délután már ott voltunk. Több mint egy órát ültünk a macskák között, semmi bajom nem volt.

A cicák közül a vörös kasztrált, 1 éves macs kiválasztott minket és módszeresen hódította meg Zolit. Mikor hazamentünk, az én döntésem már megvolt. A párom azt mondta, ha ennyire nem bírom ki cica nélkül, nem akarja, hogy szenvedjek, majd megszokja ő is.

A folytatást abból a naplóból ismerhetik meg, amelyet Fáraó, a vörös cirmos írt.

 

Jó olvasást!

Kéky Kira, Bódi Zoltán és Fáraó

 

Holnaptól tehát MINDEN NAP olvashattok egy-egy részt Fáraó (a szfinx macska) naplójából, amit néhány éve vetettem papírra.

Tartsatok velem!

 Ez egy kiskori képe :)

 

A macskás tárgyak bemutatása sem marad abba - terveim szerint naponta 2 posztot teszek ki, egyet Fáraó naplójából, egyet a macskás tárgyaimból.