2001. december 17.

Macskamami megint annyira ideges. Ezt onnan tudom, hogy fekszik a paplan alatt, csokit rágcsál, és nem beszél. Ha mégis megszólal, abból csak baj van. Mert vagy a Kutyabácsi sértődik meg, vagy a Macskamami. Valamelyikük felpattan és rohangál, meg hangoskodik. Kutyabácsi azt mondja, mindenről a tévé tehet. Ez megint érthetetlen, mert akkor mért vettek egy nagyobbat? A kisebb biztosan kisebbet tehetett az egészről. De most itt van ez a nagy és csak nézik.

Nahát! Még nincs is este, de máris a Mami hangja jön a dobozból. Megint a foglyokról beszél!

És milyen sokat!

Nahát, most meg egyszerre csörögnek azok az izék, na, amit az a külhoni macska is hívott véletlenül, megvan, telefon! Na, azok csörömpölnek. És milyen furcsa, most már nem is ideges sem a Mami, sem Kutyabácsi. Beszélgetnek a kisebbik meg a nagyobbik telefonba,

és örülnek, mert valami másoknak is tetszett. Nekem igen jó a logikám, így bizton állíthatom, arról van szó, ami a dobozból jött.

Na ugye! A Kutyabácsi is ezt mondja. Meg hogy gratulál az első dokumentumfilmhez. (Ezt a szót a szótárból kellett kimásolnom, mert nagyon hosszú.)

Bontottak megint egy üveggel a buborékosból, és meggyújtottak egy rudat az asztalon, úgy vacsoráztak.

Ide most egy olyan képet teszek, amin kettesben vagyunk :)

Egyébként tudtad, hogy kávézót (csokoládézót, cukrászdát, teázót, pizzázót) keresek, hogy a macskás tárgyaimmal növeljük a forgalmat és bevételt? Törzsvendégeink lennének :)

Részletek itt:

http://macskastargyak.postr.hu/kavezot-keresek-macskas-targyaimhoz/

Kéky Kira | Névjegy létrehozása