július 21.

Hogy egyes macskák mire vetemednek! Azt olvastam, hogy egy Perzsia nevű cica telefonált! Leírom, mit mondtak róla.

Azzal gyanúsítják, hogy feltárcsázott egy telefonszámot, mely tippeket ad és lóversenyeket (még jó, hogy nem macskaversenyeket) közvetít. A telefon 6 órán keresztül nem lett letéve, így a gazdik ötször akkora telefonszámlát kaptak. A család szerint soha nem vették igénybe a forródrót szolgáltatást, és a szám már be volt programozva a telefonba mikor azt megvették. Persia valószínű rálépett az előre beállított gombra. Az operátor elmondta, hogy egy hívást bonyolítottak "prémium" vonalon.

Az egyik gazda azt mondta, hogy látta reggel, hogy a kagyló félre van téve, és hallotta, hogy egy hang szól a kagylóból. A telefon mellett pedig ott állt Persia, aki nagyon szeret a telefonon keresztül sétálni, amikor az ablakpárkányon lévő kedvenc helyére megy. Szegény Persia most a legolcsóbb macska eledelt kapja, hogy behajtsák rajta a borsos telefonszámla összegét.

Szerintem semmi érdekes nincs abban a ketyerében, kivéve, amikor a Macskamami hangját hallom benne. De én őt nem tudom hívni. Pedig néha napközben is nagyon hiányzik!

A legfrissebb (és régebbi) bejegyzésekhez katt ide:)

Kéky Kira | Névjegy létrehozása