Most már jó eséllyel túléli Kobold a hajgumi és spárga-ebédet, (és spárga alatt most a kötözőeszközt értem, nem a kaját), szóval még mindig nem nyugodhatunk meg, de az esélyeink hatalmasat nőttek! :)

Időrendben: tegnap reggel szurira vitte a férjem, megkapta a szokásos antibiotikumot hashártyagyulladás ellen (mert a 4 bélmetszés után erre sajnos elég komoly kilátás van), illetve vitamint, pici fájdalomcsillapítót.

És napközben tegnap már "dobozolt", ami így néz ki (ez egy régebbi kép):

Este kevésbé volt étvágya, de azért evett egy kicsit:

És így pihengetett az ágyban, "jóllakottan" a szósztól:

Ami számunkra a legjobb hír, hogy este csippantott! :) Ez egy kedves gesztusa, amit csak ő szokott csinálni, és abból áll, hogy a legelső pici fogacskáival összecsípi a bőrt valamelyik testrészünkön - lágyan, finoman - de mindig váratlanul, ezért mindig felszisszenünk rajta, most viszont örömmel ujjongtam, mikor este megtette :) Mert ha ilyet csinál, akkor azt jelenti, már a rosszalkodáson is jár az esze :)

A ma éjjel is rendben telt, kaki még nincs, de ma már eszik majd joghurtot, és ez lesz a nagy teszt, mert ez valószínűleg megmozgatja a beleit... Csak bírják a varrások!!! Illetve csak eresszék át a béltartalmat, tehát legyen elég hely a "csőben"!!!

Nagyon sok-sok drukkolást, imádkozást és agykontrollozást kaptunk - hálásan köszönjük, és kérünk még ilyen támogatást!!!

http://macskastargyak.postr.hu/kavezot-keresek-macskas-targyaimhoz/

Kéky Kira | Névjegy létrehozása