december 26.

Alig tudtam aludni, tele volt az orrom idegen macskák szagával. A bőröm meg karmolással, harapással. No ne gondoljatok semmi komolyra, amolyan „kiazúraháznál”, „mostmutasdmegmittudsz” dolog volt ez. Persze, hogy én vagyok a vendég, hallottam, hogy csak három éjszakát töltök itt, aztán megyek haza. Persze nem így képzeltem a vendéglátást! Micsoda dolog, hogy kieszik a tálkámból a zacskóshusit? Illetve nincs is saját tálkám, csak megtöltöttek egyet, amikor reggel reklamáltam, hogy majd éhen halok, de erre előjött még három macska, és csak annyit tudtam enni, amennyi jutott abban a pár pillanatba, amíg volt a tálkában husi. Mondta is a tenyésztőm nevetve, hogy lelassultam, mióta egyedül uralkodom egy saját birodalomban, és hogy itt még mindig a gyorsabb lakik jól.

Éhen nem maradtam, mert kaptam az ebédjükből, és volt kitéve ropi is.

Viszont nagyon jót beszélgettem a testvéremmel, Leiával, aki azóta is itt lakik. Igazán szemrevaló cicalány lett belőle!

december 27.

Visszavonok minden szépet, amit Leiáról mondtam. Undok egy nőszemély! Kitúrt a saját zsákomból!

Amíg én sétáltam egyet, ő befeküdt a jó meleg, szőrmés, otthonról hozott zsákomba, és amikor vissza akartam feküdni, egyszerűen kipofozott onnan!

Márpedig csak nem ütök meg egy hölgyet? Így kénytelen voltam idegen pokrócok között aludni délután.

Nagyon modortalan viselkedés – nemde?

Egyébként tudtad, hogy kávézót (csokoládézót, cukrászdát, teázót, pizzázót) keresek, hogy a macskás tárgyaimmal növeljük a forgalmat és bevételt? Törzsvendégeink lennének :)

Részletek itt:

http://macskastargyak.postr.hu/kavezot-keresek-macskas-targyaimhoz/

Kéky Kira | Névjegy létrehozása