Jó híreink vannak: a doki elégedett, azt mondja, már az is csoda, hogy él, és az általános állapota jó, úgyhogy reménykedhetünk.

Elmagyarázta, hogy milyen nehéz macskabelet varrni, nagy a hibalehetőség, mert 3 rétegű, és a belső réteg rögtön megduzzad és kifordul, ha metszés éri. Úgy kell visszavarrnia, hogy ne szakadjon szét majd, ha használatba lesz véve, de ne is olyan szorosra, hogy teljesen beszűküljön, mert akkor meg nem fog átmenni rajta a kaja. Neki meg 4 helyen kellett így metszenie és varrnia, ebből egy ráadásul vastagbél volt, ahol nagy a fertőzésveszély, mert bármennyire is tamponál, jutnak át bacik a kakiból hasüregbe.

Mindenesetre most jól van, megint kapott fájdalomcsillapítót, antibiotikumot, vitaminokat, és infúziót a bőre alá.

Azt mondta, a kakihiány még egész keddig nem okoz nagy gondot, és az sem, ha koplal még akár 3-4 napot is, ezt a macsekok jól bírják, Kobold pedig jó egészségi állapotban volt, vannak tartalékai.

Az a fontos, hogy ne hányjon, illetve a belei ne legyenek terhelésnek kitéve, nehogy felszakadjon a varrat bennük. Épp ezért nem kaphat szilárdat még. Ma este a konzerveledel szószát már nyalogathatja majd :) Ha benne marad, akkor az újabb előrelépés!

Úgyhogy este 7 körül be kell adni az antibiotikum szirupot (most váltja ki a férjem a patikából), utána egy órával nyalogathat konzerveledel-szószt.

És újabb egy óra múlva hívjam a dokit, hogy benne maradt-e a "kaja".

Inni most buborékmentes ásványvizet kap (az ásványi anyagok most kellenek neki), és kinn van a teraszon, bóbiskol.

Nagyon sok-sok drukkolást, imádkozást és agykontrollozást kaptunk - hálásan köszönjük, és kérünk még ilyen támogatást!!!

http://macskastargyak.postr.hu/kavezot-keresek-macskas-targyaimhoz/

Kéky Kira | Névjegy létrehozása