Úgy hívják, hogy Dönci, vagy Döncös.

Azt mesélte, hogy nagyon vicces volt, amikor a gazdái (vagy az én szavajárásom szerint rabszolgái) érte mentek, mert a Tenyésztő azt hitte, hogy az emberek Brit rövidszőrűt szeretnének, ezért azt mutattak nekik, hogy ő az apuka! :)

Azok meg álltak lefagyva, hogy mivaaaan? Aztán a döbbenetet látva leesett a tenyésztőnek, hogy a pucérokhoz jöttek, és így került hozzájuk Dönci. Bele sem merek képzelni, hogy mi történt volna, ha meggondolják magukat, és egy csupa szőr bársonytalpút visznek haza...

Dönci is rendelkezik "némi" kappanhájjal... Mesélte, hogy épp most készült róla egy szuper fotó ahogy a hűtő szélén állt, gyönyörű megvilágításban volt a zsírdepója! Én is keresek mindjárt egy jó kis képet a magam pocakjáról! Itt lóg, ni!

Dönciéknél is akkor van reggeli, amikor az emberek felkelnek, de ha éjjel ki kell menni mosdóba, akkor már szed nekik a gazdi, és akkor reggel béke van...

Na, ezt valahogy meg kellene nálunk is honosítani!

A gazdi azt írta, hogy "folyamatosan kapnak enni, féltem az életem, 5 macskánk van"!

Hűha, micsoda uralom! Bár a szőrösek többen vannak, viszont nem lehet rossz, hogy lehet olyanhoz bújni, akinek van bundája is!

Itt egy kép Dönciről, köszönet a gazdijának! :)

Egyébként tudtad, hogy kávézót (csokoládézót, cukrászdát, teázót, pizzázót) keresek, hogy a macskás tárgyaimmal növeljük a forgalmat és bevételt? Törzsvendégeink lennének :)

Részletek itt:

http://macskastargyak.postr.hu/kavezot-keresek-macskas-targyaimhoz/

Kéky Kira | Névjegy létrehozása