augusztus 28.

Feladó: farao@levele.com

Elküldve: 2001. augusztus 28. 20:41

Címzett: Kutyabácsi

Tárgy: írás

Kutyabácsi!

Nem írsz mostanában, ezért kénytelen vagyok én tollat – pontosabban billentyűzetet - ragadni. Ma este is olyan későn jöttetek, hogy kis híján elmúlt vacsoraidő is. Mármint azt enyém. Mivel ezt egyszerűen nem engedhetem meg, kicsit kiszolgáltam magam. Már egy ideje kifigyeltem, hogy a polcon, amit éppen elérek az asztalotokról - tudod arról, ahová tilos felmásznom - szóval a polcon van illatos, finom cica-jutalomfalatka. Na pont azt, azt a menta ízűt, azt szépen

levadásztam. Talán észre sem vettétek volna, ha nem hagyom a padlón a zacskóját. Meg aztán a szám egészen mentol-illatú lett. Mint néha a tiétek. Nem is olyan rossz. De azért nyugodtan megettem a vacsorámat is. Az járt nekem.

Puszi és tappancsolás:

Fáraó

 

Feladó: Kutya

 Kedves Fáraó Cica!

Nagyon ügyes cica vagy, igazi macska módjára vadásztad le a macskamenta tablettát! :-))) Csak amiatt aggódom egy kicsit, hogy ilyen alapon bármit képes vagy lenyelni, ami veszélyes lehet (gondolj csak a gumi-ügyre).

Ráadásul megint beköltöztél az ágyamba. Grrrr...

Viszont már lelkiismeret furdalásom van, mert minél többet ülök a Számító Gép előtt, annál több időt töltök nélküled és a Macskamami nélkül.

Most pedig jó éjszakát! És ne keljél túl korán, hiszen ma is hajnali negyed hatkor keltél! Tudod, az még csak öt macsek és tizenöt kisegér. Az nagyon kevés!

Üdvözöl a Kutya bácsi

 

Megnéznéd a többi bejegyzést? Katt ide :)

Egyébként tudtad, hogy kávézót (csokoládézót, cukrászdát, teázót, pizzázót) keresek, hogy a macskás tárgyaimmal növeljük a forgalmat és bevételt? Törzsvendégeink lennének :)

Részletek itt:

http://macskastargyak.postr.hu/kavezot-keresek-macskas-targyaimhoz/

Kéky Kira | Névjegy létrehozása