november 10.

Ma kint töltöttem a fél éjszakát az étkezőben, amit halnak, vagy minek neveznek a gazdámék. Pedig nem is ott vannak a halak, az akvárium a szobában van. Persze ezt két l-lel írják le, aminek megint semmi értelme nincs, mert a hal nem hall. És nem is beszél. Ezt tapasztaltam. Csak tátog.

Mindegy hogy hívják, ez az a helyiség, ahol az asztal van, amin esznek, és ott a piramisom is. Viszont ott nincs olyan jó idő, mint a szobában.

Szerintem nem érdemeltem meg ezt a büntetést, én csak megvadásztam egy kicsit a lábukat éjszaka. Először Kutyabácsiét, mindkettőt. Ő próbált csendben lerugdosni az ágyról. Aztán Macskamami lábát vettem célba, ő viszont elég hangosan tiltakozott, nem is írom le, miket mondott, mert úgy tudom, nem illik.

Amikor újra leoltották a villanyt és én megint elkezdtem becserkészni a zsákmányt, akkor Kutyabácsi egyszerűen kipenderített a szobából.

És hiába nyávogtam, hogy vissza akarok menni, nem engedtek be. Kénytelen voltam a piramisom alsó fülkéjében tölteni az éjszakát. Még szerencse, hogy ott is van pokróc nekem, így nem fáztam.

De szerintem ez igazságtalan volt! Nekem is jár egy kis szórakozás!

Egyébként tudtad, hogy kávézót (csokoládézót, cukrászdát, teázót, pizzázót) keresek, hogy a macskás tárgyaimmal növeljük a forgalmat és bevételt? Törzsvendégeink lennének :)

Részletek itt:

http://macskastargyak.postr.hu/kavezot-keresek-macskas-targyaimhoz/

Kéky Kira | Névjegy létrehozása