június 27.

Nem értem mit mondanak! Jajj, szentséges Macska az égben! Meghülyültem? Elfelejtettem az embernyelvet? Ezek szemlátomást értik egymást, de ez nekem teljesen karattyolás. Na, most elkaptam valamit! Mami azt kérdezte: hogy kell mondani, hogy szerettem volna ott lenni. Hogyhogy hogy kell mondani?

Egy kopasz macska naplóját látod. Minden nap egy naplórészletet teszek közzé, általában egy macskás tárgyamat is megmutatom Neked.

Mit kérdezi meg, mikor az előbb elmondta, hogy kell mondani. Ez meg most miért mondja úgy, hogy megint nem értek semmit? Ezek megőrültek!

Lefekvés előtt abbahagyták a karattyolást, végre újra tudtam követni őket. Kutyabácsi megdicsérte Mamit, hogy egészen jól beszél angolul. Szóval ez volt az! Tehát a külföldi macskákhoz így beszélnek a gazdáik!

Hát én inkább nem megyek máshová, de ezt a nyelvet én nem tanulom meg, látom Macskamami is mennyit szenved vele! Bár én jóval okosabb vagyok, tehát simán lekörözném ebben is. Csak az a baj, hogy macskáknak nincs olyan Tan Folyam, mint amire a Mami jár.

Erre van egy jó szó, a szótárban találtam! Ez diszkarmináció. Vagy valami hasonló.

A legfrissebb (és régebbi) bejegyzésekhez katt ide:)

Kéky Kira | Névjegy létrehozása