augusztus 18.

Tegnap olyan jól kialudtam magam a szekrényben, hogy még nem is hajnalodott, amikor teljesen felébredtem. Megkerestem a csörgős golyómat, de alig játszottam vele egy kicsit, Kutyabácsi felkelt és elvette tőlem.

Kétségbeesetten nyávogtam, de nem történt semmi. Pedig régebben ilyenkor már mindketten kirohantak volna hozzám, hogy mi bajom. Most meg…

Aztán rájöttem, hogy vannak szatyrok, amik kiválóan zörögnek, ha pofozgatom őket. Most Macskamami jött ki és elpakolta a játékomat. Egy kicsit gondolkodtam, mit is csinálhatnék. Amikor már mindketten szuszogtak, ötletem támadt. Visszamentem a szobába és átrobogtam rajtuk az ágyon. Muris volt, ahogy mindketten felriadtak. Rám kiabáltak, hogy maradjak nyugton, de teljesen feleslegesen tették. Én teljesen be voltam sózva. Valamit muszáj volt csinálnom!

Felmásztam az asztalra és megpofoztam mindent, ami mozdítható volt. Valahogy ennek sem örültek. Aztán sikerült levadásznom egy tollat a földre, de Kutyabácsi azt is elvette tőlem. Végre felkelt Macskamami és kiment a konyhába. Ez jó jel, mert akkor kapom a reggelimet. Minden reggel ugyanazt csinálja, ha elmegy dolgozni. Rengeteg vizet melegít egy fütyülős edényben, kirakja a tálkámba a reggelimet, magának is készít eledelt, de szinte sosem reggelizik velem, inkább elviszi. Ezt egy darabig figyelem, hátha egyszer máshogy csinálja. Aztán megint futhatnékom támadt, gondoltam, Kutyabácsi örülni fog. Szaladgáltam egyet a szobában, jókat ugráltam a fotelon, de Kutyabácsi hangosan morgott.

Mami bejött, megfogott, megrázott és rám kiabált: „Vedd már észre, hogy Kutyabácsi még aludni akar! Hagyd már békén! Viselkedj rendesen!” Annyira meglepődtem, hogy zavaromban bebújtam Kutyabácsi mellé a paplan alá. Aztán elaludtam.

Megnéznéd a többi bejegyzést? Katt ide :)

Egyébként tudtad, hogy kávézót (csokoládézót, cukrászdát, teázót, pizzázót) keresek, hogy a macskás tárgyaimmal növeljük a forgalmat és bevételt? Törzsvendégeink lennének :)

Részletek itt:

http://macskastargyak.postr.hu/kavezot-keresek-macskas-targyaimhoz/

Kéky Kira | Névjegy létrehozása