augusztus 6.

Azért az jó, hogy most már tapasztalt macska vagyok. Sokat beszélgettem a tesómmal, aki szintén most volt először kiállításon. Megbeszéltük a Macskafelszabadítási Mozgalom programját. Az a baj, hogy szerinte nem kell felszabadítani a macskákat.

Nagyon bájos volt a mellettem utazó hosszú szőrű cicalány is, a tesóm élénken érdeklődött is utána. Furcsa, nekem a haverkodáson kívül semmi más nem jutott eszembe vele kapcsolatban. Ez azzal lehet összefüggésben, hogy neki hátul lógnak kis golyócskák a hasából, nekem meg nem. Ezen még el kell gondolkodnom. Lehet, hogy nekem is volt olyanom, csak valaki ellopta?

Majd megkérdezem Kutyabácsit! Neki is van ott valami.

Levelet is kaptam tőle!

Feladó: Kutya

Dátum: 2001. augusztus 6.

Címzett: farao@levele.com

Tárgy: könyv+kiállítás

 

Kedves Fáraó!

Kétszeresen is büszke vagyok rád, először is, mert könyvet írsz, másodszor is, mert kiállításon voltál. A készülő könyvedbe bele-bele nézegettem, és nagyon tetszik. Azt hiszem, még jobban értem a gondolkodásmódodat a szöveg olvasása után. Híres leszel!

A kiállításról: igazi uralkodóhoz méltóan szerepeltél! Történelmet írtál a bátyáddal együtt, hiszen ti vagytok az első Sphynxek ilyen kiállításon! Hát, meg is csodáltak! Nem hiába kaptátok a különdíjat! Nagyon büszkék vagyunk rád a Macskamamával együtt! További izgalmas macskaéletet!

Kutya bácsi 

Megnéznéd a többi bejegyzést? Katt ide :)

Egyébként tudtad, hogy kávézót (csokoládézót, cukrászdát, teázót, pizzázót) keresek, hogy a macskás tárgyaimmal növeljük a forgalmat és bevételt? Törzsvendégeink lennének :)

Részletek itt:

http://macskastargyak.postr.hu/kavezot-keresek-macskas-targyaimhoz/

 

 

Kéky Kira | Névjegy létrehozása