október 19.

Húúú, húúú, ez nagyon meleg volt! Elaludtam a radiátoron, vagy ahogy Kutyabácsi nevezi, a konvektoron, és kicsúszott alólam a törülköző. Így egyszer csak arra ébredtem, hogy megsül a pocakom!!! Gyorsan kiszaladtam a konyhába és ráfeküdtem a hűvös kőre. Még belegondolni is rossz, hogy mi lett volna, ha megsül a zsírocska a hasamon!

Macskamami szerint elég komikus volt a távozásom, nem illett egy ilyen szépségverseny-győzteshez, mint én vagyok. Azt mondta, úgy robogtam el, mint akit seggbe rúgtak! Kikérem magamnak, ez még mondva is sértő!  

Október 20.

Ma kiugrott egy hal az akváriumból! Öngyilkos lett – így mondta Macskamami. Vajon mi történhetett a vízben, aminek ez lett a következménye? Kár, hogy nem tudják elmesélni a halak!

Én meg szégyen, nem szégyen, nem ettem meg a halat, pedig még dobálta magát, ingerlően mozgott a szőnyegen. Mégiscsak családtag volt! Családtagot nem eszünk!

***

Egyébként tudtad, hogy kávézót (csokoládézót, cukrászdát, teázót, pizzázót) keresek, hogy a macskás tárgyaimmal növeljük a forgalmat és bevételt? Törzsvendégeink lennének :)

Részletek itt:

http://macskastargyak.postr.hu/kavezot-keresek-macskas-targyaimhoz/

Kéky Kira | Névjegy létrehozása