Már unom a hideget. Igen, hideg van.

Egy szfinxnek akkor jó, ha legalább 28-30 fok meleg van az emberi mértékegység szerint. Az még azért messze van. Ezért mit lehet, mit kell csinálni? Pokróc alá, paplan alá bújni az ágyamba. Igen, az ÉN ágyamba, amelybe esténként beengedem Kutya bácsit. Persze szigorúan csak úgy helyezkedhet el, hogy nekem is kényelmes legyen. Imádok ilyenkor bebújni mellé. Tudom, hogy neki is jó, úgyhogy tulajdonképpen kegyet gyakorlok!

Persze, ez most épp nincs így, mert Kutyabácsi valami idegen országban alszik, macskátlanul, már egy csomó napja. De állítólag holnap hazajön - nem is tudom, mit fogok tenni, hogy üdvözöljem! Ki kell találnom valami ajándékot!

Tudom, hogy hiányzom Neki, mert üzeni :) De attól még felháborító, hogy elment! Azóta nincs kihez bújni az ágyban, kénytelen vagyok az unokaöcsémmel aludni, ő is kopasz, de undok, mert néha át akarja venni tőlem a hatalmat. Úgyhogy most kígyót, akarom mondani unokakopaszt melengetek a keblemen...

Egyébként tudtad, hogy kávézót (csokoládézót, cukrászdát, teázót, pizzázót) keresek, hogy a macskás tárgyaimmal növeljük a forgalmat és bevételt? Törzsvendégeink lennének :)

Részletek itt:

http://macskastargyak.postr.hu/kavezot-keresek-macskas-targyaimhoz/

Kéky Kira | Névjegy létrehozása