FIGYELEM! Fáraó Naplója 10 évvel ezelőtt íródott, akkor, amikor Amerikát terrortámadás érte. A következő napokban ezt az időszakot lehet Fáraó szemén át látni. 

2001. szeptember 15.

Semmi változás.

Pedig szerintem ilyenkor igenis törődni kell azokkal, akik élnek. Fogadjunk, hogy vannak a robbantásban megsérült házakban is állatok, biztosan sokan várnak segítségre. És én is szeretnék segítséget kapni, mert nem tudok már mit kezdeni Mamival!

Kiegészítés: Igen, valóban rekedtek a romok között állatok. Kutyák, macskák, madarak, hüllők, hörcsögök, tengerimalacok... A környék napokig le volt zárva, így a gazdik nem mehettek vissza kedvenceikhez, semmit nem tehettek.

Később volt olvasható az a történet is, amely szerint két héttel az ikertornyok leomlása után egy étterem alagsorában találtak rá egy anyamacskára és kölykeire.

Kiderült, hogy a vemhes állat bent rekedt a romok alatt, és ott szült meg. Bár elég sovány volt az édesanya, de azért rendületlenül táplálta kicsinyeit – talán az étteremben talált valami ehető maradékot. Meg is volt fázva, de az orvosok rövid gyógykezelés után gyógyultnak nyilvánították, kölykeit pedig "Szabadság", "Borostyán" és "Zászló" nevekre keresztelték. A mami neve "Remény" lett.

A családot az étterem tulajdonosa fogadta örökbe.

Megnéznéd a többi bejegyzést? Katt ide :)

Egyébként tudtad, hogy kávézót (csokoládézót, cukrászdát, teázót, pizzázót) keresek, hogy a macskás tárgyaimmal növeljük a forgalmat és bevételt? Törzsvendégeink lennének :)

Részletek itt:

http://macskastargyak.postr.hu/kavezot-keresek-macskas-targyaimhoz/

Kéky Kira | Névjegy létrehozása