december 11.

Segítség! Egy szörny van a Kutyabácsi lába mellett a lavórban! Most mit csináljak?

A hab alól bújt ki, láttam!!! Mikor odamentem, hogy beazonosítsam a lavór tartalmát, akkor megmozdult az a valami. Hátraugrottam. No nem azért, mintha megijedtem volna, hanem mert viszketett a hátsó lábam. És nem azért tettem egy nagy kört a lavór körül, mert féltem, hanem mert elzsibbadt a nyakam. Szóval mikor végre odajutottam a lavórhoz és beletappancsoltam a habba, az a valami nekem ugrott! Megpróbáltam lepofozni, de gyorsan visszamenekült a vízbe. Pedig egy pofonomtól lerepült volna a feje! (Már ha van neki...) Csak az volt a furcsa, hogy a Kutyabácsi nemhogy rémült lett volna, inkább a röhögés rázta. Én meg mancsomat ráztam, mert csupa hab lett.

Amikor aztán Macskamami kiöntötte a vizet a lavórból, ott őrködtem, de nem volt semmi benne.

Nem is értem. Akkor meg mi volt az?

Nem! Ki van csukva, hogy az a Kutyabácsi lába lett volna! Ne nézzenek engem tollas madárnak! Az igenis egy szörny volt! Csak szörnyen megfutamodott, amikor elfutottam – akarom mondani elsétáltam – a szoba másik végébe, hogy rendbe tegyem magam.

Egyébként tudtad, hogy kávézót (csokoládézót, cukrászdát, teázót, pizzázót) keresek, hogy a macskás tárgyaimmal növeljük a forgalmat és bevételt? Törzsvendégeink lennének :)

Részletek itt:

http://macskastargyak.postr.hu/kavezot-keresek-macskas-targyaimhoz/

Kéky Kira | Névjegy létrehozása