november 18.

Hát, hogy ma milyen engedékenyek velem a gazdáim! Csak mosolyognak, bájolognak azt emlegetik, hogy két éves vagyok. Ezt nem igazán értem, de elmondják, hogy az azt jelenti, hogy körülbelül 1460 zacskóshusit ehettem meg idáig. Namost az egyáltalán nem világos, hogy ez miért olyan fontos nekik. Azt mondják, este lesz meglepi. Gondolom, most kapom az 1461. zacskóshusit. Hát ez nem olyan nagy meglepetés. Na mindegy, estig alszom, aztán majd meglátjuk.

Hazajöttek. És már megint össze-vissza puszilgatnak, simogatnak. Pulykahusi van vacsorára!

Hm. Ez finom volt. Mind a 18 ujjamat megnyaltam utána. Hát ez mi? Nahát! Tubusból jön a jutalomfalat! Sajt. Hát, ezért nem vagyok odáig. Igazán kitalálhattatok volna valami különlegesebbet. Nektek adom.

De jó, de jó! Játék is van! Tudnám a labdámat kergetni reggelig, de látom, hogy Macskamamit és Kutyabácsit nagyon elfárasztotta az én szülinapom. Úgyhogy aludjunk. Én, a szülinapos dorombolok nekik egy kicsit. Azért jó nap volt ez. Vajon mikor lesz a következő?

Egyébként tudtad, hogy kávézót (csokoládézót, cukrászdát, teázót, pizzázót) keresek, hogy a macskás tárgyaimmal növeljük a forgalmat és bevételt? Törzsvendégeink lennének :)

Részletek itt:

http://macskastargyak.postr.hu/kavezot-keresek-macskas-targyaimhoz/

Kéky Kira | Névjegy létrehozása