november 4.

Fel vagyok háborodva! Nem fordul elő gyakran, hogy tiltott helyen élesítem a karmincáimat, de bevallom, néha szórakozottságomban nem figyelek arra, hova vájom a körmeimet. Erre mit talált ki Macskamami?

Komolyan azt hittem, hogy megbuggyant!

Befedte olyan zörgős, hideg, fényes fóliával a sarkot, amit néha meglátogattam egy kis szórakozás céljára. Amíg zörgött a fóliával, addig elbújtam, de amikor végzett, azonnal odamentem ellenőrizni a munkát. Mit se mondjak, roppant érdekes volt paskolgatni a műalkotást, jó kis zörgős hangja volt.

Ezt látva Mami bevetette a második fegyvert, valami szagos dologgal bekente az egész felületet, azt mondta, hogy ez biztosan távol tart a saroktól.

Tévedett.

Csak azért nem téptem le az egészet, mert Kutyabácsi elővette a csörgős-zörgős labdámat és játszottunk. Félfüllel (ez megint olyan emberi kifejezés, amit nem igazán értek, mert minden embernek, sőt macskának két füle van) még hallottam, amint Macskamami azt ígérte, hogy vesz valami sprét (nem ismerem ezt a szót, de így mondta), ami távol tartja a macskákat.

De kérem szépen! Honnan kell engem távol tartani? És miért?

Egyébként tudtad, hogy kávézót (csokoládézót, cukrászdát, teázót, pizzázót) keresek, hogy a macskás tárgyaimmal növeljük a forgalmat és bevételt? Törzsvendégeink lennének :)

Részletek itt:

http://macskastargyak.postr.hu/kavezot-keresek-macskas-targyaimhoz/

Kéky Kira | Névjegy létrehozása