Magyarország legnagyobb macskástárgy-gyűjteményének blogját látod!

Mivel nem csupán szeretem, de védem is az állatokat, most egy sokakat érintő hírről számolok be.

A Fehérkereszt Állatvédő Liga (fennállása, tehát 1993 óta) rászorultsági alapon, folyamatosan támogatott minden hozzájuk forduló kutya/macskatartót, állatmenhelyeket az ivartalanítási költség átvállalásával.

Egy magánadománynak (hagyaték) köszönhetően 2010 novemberétől meghirdetik magánszemélyek részére az újabb ivartalanítási akciót, mely során az ivartalanítási költség felét fizetik ki a gazda helyett, az alapítvánnyal leszerződött állatorvosoknál.

Ha valaki szeretné igénybevenni a félárú ivartalanítást, akkor az ivartalaníts honlapon a kapcsolat menüpontban jelezze. Az alapítvány munkatársai válaszolnak, hogy hol van a legközelebbi, velük szerződött állatorvos - közölte érdeklődésemre Szilágyi István, a Fehérkereszt Állatvédő Liga kurátora.

A felesleges túlszaporulat és a menhelyeken tapasztalható túlzsúfoltság egyik oka, az anyaállatok sorozatos, évi kétszeri ellése. Ezért van szükség az ivartalanításra.

Az alapítvány 2010 első félévében több hazai,  kiválóan működő menhelyet segített meg összesen 3 millió forint értékben (Miskolc, Tapolca, Sátoraljaújhely, Cegléd, Békéscsaba).

Szeretnék, ha más magánemberek (adománnyal, 1%-kal, hagyatékkal) is támogatnák a kampányt, melyet úgy tesznek átláthatóvá, hogy hetente frissített elszámolást közölnek minden érdeklődővel.

A beérkező támogatásokat egy elkülönített számlán áttekinthetően, mindenki számára hozzáférhetően tartják, melyet szintén a weblapon heti frissítéssel meg lehet majd nézni.

Jelen ivartalanítási kampány addig tart, amíg az elkülönített számlán van pénz.

Köszönet az ivartalanításokért, köszönet az adományokért! - olvasható a Fehérkereszt Állatvédő Liga felhívásában.

Bővebb információ: http://www.ivartalanits.hu/

Fehérkereszt

Plusz még egy videót mutatok, amelyből kiderül, hogy a Fehérkereszt a Veresegyházi Medvemenhelyen élő farkasok nevelését is támogatja.

HOLNAP HAJNALBAN BEMUTATOM A TÖBB SZÁZ DARABOS GYŰJTEMÉNYEM 50. DARABJÁT!

Ízelítő

AZ EDDIGI LELTÁR (az itt látható bizsuk NÉLKÜL)

 

Macskás lakberendezési tárgy: 15

Macskás használati tárgy: 17

Macskás ékszer: 8

Macskás ruha: 2

Macskás játék/plüssállat: 6

Macskás könyv: 1

 

A legfrissebb (és régebbi) bejegyzésekhez, az eddig bemutatott tárgyakhoz kattints ide :)