Magyarország legnagyobb macskástárgy-gyűjteményének blogját látod!

Macskapcsolat blogjából, az Ő engedélyével idézem ezt a közszolgálati jellegű bejegyzést, és kérem, támogassátok az ügyet!

"Azt szokták mondani, hogy csak kérni kell, és megadatik. A napokban jutott tudomásomra, hogy amit szilveszterkor kívántam erre az évre, az talán megvalósul. Az elmúlt közel egy év alatt, amióta a Macskapcsolat blogol - sajnos - nagyon sok szomorú cicasorssal találkoztam, és mindez még inkább megerősítette azt a vágyam, hogy indokolt egy cicamentő.

Egy nagyon kedves társaság most elhatározta, hogy létrehoz egy csoportot, amely már eddig is tevékenykedő állatvédőkből, önkéntes állatbarátokból áll. Mindenféle javadalmazás nélkül szeretnék a szabad idejüket arra fordítani, hogy elesett, kidobott, sérült macskákat mentsenek, orvoshoz juttassanak, gazdát találjanak nekik.

Ehhez a tevékenységhez elengedhetetlen egy speciális jármű, aminek a megvásárlásához részben az állatbarátok segítségét kérik. A Macskapcsolat és más macskások (noemisszio.blog.hu, Felis Hungarica, Budapesti Állatmentők, Fiat Magyarország, Magyar Tetkós Állatmentők, Plasztika Center), illetve minden adakozni vágyó ember segítségével hamarosan elindulhat a Nagy Cicamentő Munka.

A részleteket a http://cicamento.blog.hu/2010/11/15/cicamento oldalon lehet megtudni."

Köszönöm Macskapcsolatnak, hogy idézhettem!

A körülbelül 1000 darabos macskástárgy-gyűjteményemből eddig ilyen tárgyakat vettem leltárba:

Macskás lakberendezési tárgy: 25

Macskás használati tárgy: 35

Macskás ékszer: 15

Macskás ruha: 16

Macskás játék/plüssállat: 8

Macskás könyv: 2

Összesen: 101 darabról számoltam be eddig.

A legfrissebb (és régebbi) bejegyzésekhez kattints ide :)