Kobold, a szfinx macska rendkívüli bejegyzése

Telefont nyelt le egy kutya - olvastam a catneten, a hírt az emberek egyik hírügynöksége, az MTI hozta le. Ilyen buták és falánkak is csak a kutyák lehetnek!

Velünk az ilyesmi több okból sem fordulhat elő: egyrészt nem vagyunk falánkak, másrészt a buta, tehetségtelen emberek még nem képesek olyan pici mobiltelefont csinálni, amit egészben le tudnánk nyelni!
Persze más dolgokkal nekünk is meggyűlt már a bajunk, gondoljunk csak arra, amikor a nagybátyám, (akit egyébként hiába próbálok letaszítani a trónról) kalapgumit evett.

Ezzel egyébként én is próbálkoztam néhány éve, valóban jó móka! És tetszik az a felhajtás is, ami utána van, mert egyrészt kergetnek, amikor még kilóg a számból, (de persze úgysem érnek utol), másrészt utána meg tömnek kajával, hogy gyorsan kijöjjön. És a nagybátyámmal ellentétben én érdeklődve és kárörvendően figyeltem, ahogy a gazdám turkál az alomban és trancsírozza a kakim!

Így szólt az MTI-hír:

"A golden retriever kan gazdasszonya nem vette észre, hogy a kutya lenyelte a telefonját,  arra pedig nem tért ki a BBC, hogy a nő vajon hiányolta-e a mobilját, és mondjuk felhívta-e. Ha igen, biztosan nem hallotta meg az ismert csengőhangot a kutyájából.

Az ebet igazából azért vitték orvoshoz, mert napokon át okádott. Az orvosok azonban tanácstalanok voltak, hiába röntgenezték meg az állatot, a felvételen nem látszott semmi. Mondjuk ez furcsa, de a hírben ez áll...

Végül mégis megműtötték a stirlingi klinikán a szerencsétlen ebet, és a gyomrában matatva derült csak ki, hogy telefont nyelt. Előkerült egy kis játékbaba is. A kutya gazdáit ez a régészeti lelet is váratlanul érte. Talán nem meglepő, hogy a telefon használhatatlanná vált a kutya gyomrában..."

Micsoda pancser kutya!

Na, megyek aludni, pupákok! (Majd még a nagybátyám, tudjátok, a rózsaszín kopasz, a hájas, szóval a vén dög mai posztját is olvashatjátok, ha ideengedem a géphez!)