Kedves Olvasóim!

15 hónapon keresztül gyakorlatilag minden nap írtam a blogomba, hogy egy macskás tárgyat mutatva be a több mit 1000 darabos gyűjteményemből, hol Fáraó (az idősebbik szfinx cicám) gondolatait osztottam meg Veletek.

Sok-sok pozitív visszajelzést, kommentet kaptam itt, még többet a facebookon, és sokan sajnálták, hogy január eleje óta nem írtam semmit - így most újra megpróbálom felvenni a fonalat, és folytatom a macskás történeteket.

Nem könnyű erre is időt kiszorítani, főleg mert munkamániás vagyok, és a lányom így is panaszkodik, hogy sokat ülök a gép előtt. De ha belefér az időmbe (például most, hogy moziban van a férjem és lányom), akkor írok kicsit.

Fáraó eddigi naplója a távoli múltból való, azóta a díjnyertes, kecses és könnyed cicus megöregedett, bár szerencsére jó egészségi állapotban van.

Kissé öreguras már, 12 éves, sokat alszik (nem mintha előtte nem aludt volna épp eleget), és futkosni is ritkábban van kedve. De azért néha még kiosztja a "kicsit", aki "csupán" 8 éves.

Most már nemcsak nagytiszteletű Fáraó, hanem unokaöccse is megszólalási lehetőséget kap, meg kell mondjam, Koboldnak is megvan a véleménye a világról, és Fáraó egyeduralmáról.

Szóval megpróbálom feléleszteni a blogot, várom az észrevételeket, hozzászólásokat.

Miau! :)

Egyébként tudtad, hogy kávézót (csokoládézót, cukrászdát, teázót, pizzázót) keresek, hogy a macskás tárgyaimmal növeljük a forgalmat és bevételt? Törzsvendégeink lennének :)

Részletek itt:

http://macskastargyak.postr.hu/kavezot-keresek-macskas-targyaimhoz/

Kéky Kira | Névjegy létrehozása