december 22.

Feladó: farao@levele.com

Elküldve: 2001. december 22. 15:01

Címzett: Kutyabácsi

Tárgy: macskapirgálás

Kedves Gazdi!

Kérlek szépen, gyógyulj meg mihamarabb! Bár tulajdonképpen roppantul élvezem, hogy nincs egy hangos szavad sem, :-)), de tudom, hogy így nem tudsz rendesen élni, mert neked mindig ugatnod kell.

Miattam ne aggódj, rendbejövök. Egyébként sem tehetsz erről az egészről, én vagyok, aki a zacskóshusihoz ragaszkodtam. Hogy a házikoszttal mi lesz, azt még nem tudom. Ráadásul, ha nem lesz kint mindig a nasikám, akkor tényleg éhes leszek. Vagy azt akarjátok?

Csak az orvoshoz-járás ne lenne! Mindig bökdös, meg tapogat meg olyanokat mond, amit egyszerűen nem értek! De ha segít... Végül is megbocsátok neki. Azt látom, hogy jó az indulatja.

Ugye a Macskamamis tervedben és is kapok egy picuri szerepet? Szerintem Macskamami már annyit várt arra a tudod mire, hogy kibírja még egy kicsit. Csak én el ne kotyogjam ... Mert a sok dorombolásba, amit kértél, néha úgy belefeledkezek...

A desszertáció meg úgyis mindig a vacsora végén van, bár én nem szoktam ilyen finomkodva mondani. Szóval már mindjárt kész és ígérem, hagylak dolgozni, hogy befejezhesd. De senki nem várja el, hogy pont karácsonykor akard feltálalni!!!

És kérlek, don't worry! (Nem'tom, jól írom-e, Mamitól lestem. De hát az ő inglisnyávogása nem olyan jó, mint Kutyabácsié...)

Ezermillió a köbönpuszmák és tappancs:

Fáraócirmos

Dátum:

2001. december 22. szombat 17:09

Címzett:

farao@levele.com

Feladó:

Kutyabácsi

Tárgy:

RE: macskapirgálás

Néha sírni tudnék a melengető boldogságtól...

Vakkk!

Egyébként tudtad, hogy kávézót (csokoládézót, cukrászdát, teázót, pizzázót) keresek, hogy a macskás tárgyaimmal növeljük a forgalmat és bevételt? Törzsvendégeink lennének :)

Részletek itt:

http://macskastargyak.postr.hu/kavezot-keresek-macskas-targyaimhoz/

Kéky Kira | Névjegy létrehozása