október 9.

 

Dátum:

2001. október 9. kedd 12:44

Címzett:

farao@levele.com

Feladó:

Kutya

 

 

Tárgy:

fáraó levele

 

 

 

Kedves Fáraó Cica!

 

Nagyon örülök, hogy végre írtál nekem levelet. Annak még jobban örülök, hogy megjelent a könyvednek egy részlete a Macskamániában. Ezzel elmondhatjuk magunkról, hogy a család minden tagja publikál, mindannyian hivatásos kommunikátorok vagyunk.

Annak már kevésbé örülök, hogy a leveledbe azt írtad, hogy kevésbé figyelünk rád mostanában. Ez nem igaz! Ezt biztos, egyszerű macskaságból írtad! Mindössze arról van szó, hogy te, mint egy igazi macska, állandóan próbálkozol! Veszélyes és tiltott dolgokkal is próbálkozol. Sok mindenről gondolod úgy, hogy az neked nem veszélyes, mert pl. nagyon egyszerűen bele tudsz mászni az ágyneműtartó fiókjába, illetve kitűnően látsz a sötétben, és csöndesen mögém tudsz lopózni.

Igen, ebben önmagában nincs is semmi veszélyes, de mi, emberek sokkal tökéletlenebben vagyunk BIZONYOS SZEMPONTBÓL, mint ti, macskák. Mi lassabban és ügyetlenebbül mozgunk, rosszabbul látunk, rosszabbul szaglászunk, mint ti. A sötétben pl. egyáltalán nem látunk. Sőt nagyon sokkal gyengébb a hallásunk. Mindezek miatt könnyen előfordulhat, ha te ügyes macskamódon belopódzol az ágyneműtartó fiókjába, vagy a hátam

mögé settenkedsz a párnás talpacskáidon, akkor esetleg nem vesszük észre, és rácsukjuk a fiókot a lábadra vagy rálépünk a farkadra.

Ezért arra kérlek, figyelj jobban ránk, tökéletlen emberekre. Ígérjük, mi is megtanuljuk, hogy mi mindenre kell odafigyelnünk.

Puszil a gazdád, akit te Kutyabácsinak nevezel

Egyébként tudtad, hogy kávézót (csokoládézót, cukrászdát, teázót, pizzázót) keresek, hogy a macskás tárgyaimmal növeljük a forgalmat és bevételt? Törzsvendégeink lennének :)

Részletek itt:

http://macskastargyak.postr.hu/kavezot-keresek-macskas-targyaimhoz/

Kéky Kira | Névjegy létrehozása