December 18.


Szia Kutyabácsi!


Régen nem írtál levelet nekem. Látom, hogy alig látsz ki a papírok közül, mert mindenféle kiskutyák meg kismacskák írását olvasod.
Szívesen segítenék Neked, de attól tartok, sem a Macskakaparásomat, sem a filozófiai fejtegetésemet nem értenék meg. Meg hát ezek az embernyelvről írnak, én meg csak a macskanyelvhez értek...

Azért néha aludj is egy kicsit, meg tudod, nekünk van egy titkunk,
Macskamamival kapcsolatban... (Nem árultam ám el...)

Puszi és tappancsolás:

Fáraó

december 19.

Manikűr, pedikűr... Ez jár egy igazi uralkodónak.

Macskamami vett karmincareszelőt, igaz magának. (Pedig az övé – mármint hogy a karmincája – nem is olyan hosszú és éles, mint az enyém.) Szóval vett olyan érdeset, mint amilyen érdes Kutyabácsi álla, amikor napokig nem huzigálja magán a habos valamit. Amikor érdes a Kutyabácsi pofája, nagyon jó hozzádörgölőzni, az jobban megvakar, mint én magamat. Szóval, hol is tartottam? Ja, a karmincáim.

Macskamami rendbe rakta a sajátját aztán az én éles, hegyes, gyönyörű karmincáimat is megreszelgette. Nagyon érdekes volt. Ahogy végzett, én máris hozzáfogtam az élesítéshez és a saját manikűrözésemhez. Az övét is szívesen kihegyezném, de Kutyabácsi biztosan nem örülne, ha karmolna vele. Márpedig a férfiúi összetartás azt kívánja, hogy rá is gondoljak, mielőtt cselekszem. Úgyhogy Macskamami karmincái életlenek maradnak.

Egyébként tudtad, hogy kávézót (csokoládézót, cukrászdát, teázót, pizzázót) keresek, hogy a macskás tárgyaimmal növeljük a forgalmat és bevételt? Törzsvendégeink lennének :)

Részletek itt:

http://macskastargyak.postr.hu/kavezot-keresek-macskas-targyaimhoz/

Kéky Kira | Névjegy létrehozása